THE CLUBSANDWICH COMPANY

THE CLUBSANDWICH COMPANY Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The ClubSandwich Company. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 14:07 Slow delivery and messed up my order. Never again!
27 mei 2022 om 17:12 Tostis met 1 plakje kaas, acai zonder banaan, minimaal aantal stukjes fruit, heels keer voor de prijs/kwaliteit/hoeveel.
16 mei 2022 om 10:37 Matige club, beter gewoon bacon dan zo’n dun supermarkt stukje. Duurde ook veels te lang voor wat je krijgt. En die 5 chipjes, man man man. Doe het goed of doe het niet.
19 jan 2022 om 9:22 Ik ben veganistisch en heb hier daarom een veganistisch broodje bestelt. Na de eerste hap te hebben genomen blijkt er ei op het broodje te zitten... na te bellen met het restaurant wordt er gezegd dat ik het ei er maar af moet halen. Slechte service
29 nov 2021 om 14:25 Heerlijke sandwiches! Bezorger ietsje te laat maar geen ramp.
3 okt 2021 om 14:20 Droog brood en geen verse kip
23 jul 2021 om 16:08 Bestelling was niet volledig
17 jul 2021 om 18:22 Een club sandwich kon je het niet noemen. Wat (niet eens geroosterd) sompig broodje. De 3 smakeloze chipjes maakte de teleurstelling compleet.
5 mei 2021 om 15:43 Erg lekker en leuk verpakt
4 mei 2021 om 17:36 top sandwiched en top bezorging
13 apr 2021 om 22:19 Vega hamburger...yumyum! Een heerlijk kunstwerkje. Ik heb enorm van genoten.
9 apr 2021 om 20:31 The Caesar Salad is delicious!